Strikkehjørnet AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

VI SENDER MED BRING | FAST FRAKT KR 69

HER ER HVA SANDNES GARN SKRIVER OM SINE
VANSKELIGHETSGRADERER

Lurer du på om en oppskrift er for vanskelig å strikke ut i fra hva du kan? Eller kanskje du kunne tenke deg et strikketøy hvor du må følge litt ekstra med?

Vi har alle forskjellige forutsetninger for ferdighetsnivå og hva vi ønsker å strikke. Hver grad har en beskrivelse med eksempler på hvilke teknikker oppskriften kan inneholde.


* NYBEGYNNER

Er du en ny strikker, er dette oppskrifter som kan passe deg. De kan inneholde rett og vrange masker, økninger og fellinger. Du vil finne strikkehjelp videoer på Sandens garn sin YouTube kanal som hjelper  deg i gang med oppskrifter i denne vanskelighetsgraden.


 

** ENKEL

Oppskriftene for deg som vil ha det enkelt, men er nysgjerrig på noe mer. De inneholder litt teknikker, som for eksempel økninger, fellinger, kast og vendepinner med german short rows.


 

*** MIDDELS

Oppskriftene inneholder litt flere teknikker, for eksempel enkle diagram eller mønsterstrikk med to farger.


 

**** RUTINERT

Oppskriftene krever at du har noe erfaring og klarer å holde overblikk på flere ting samtidig, for eksempel at du kan strikke mønster samtidig som du strikker vendepinner.


***** AVANSERT

Oppskriftene krever at du har overblikk og kontroll over flere ting samtidig. De kan inneholde krevende teknikker, konstruksjoner, eller monteringsarbeid.
 

Gå tilbake til siden du var på   


 

Trykk ENTER for å søke